A Review Of بسته بندی وسایل منزل

پس شما از اموال پدربزرگتان در قالب جانشینی پدرتان ارث نخواهید برد.مگر اینکه پدرتان پیدا شود که در این فرض اموال به خودش به ارث میرسد.

قطعا برای شما مهم است که وسایل حساس و بعضا گرانقیمت شما آسیب نبیند. خب راه حل چیست؟

نگفته اید که پدربزرگ پدری یا مادری اما در هر حال اگر پدربزرگ مادری باشد یک سوم ارث می برد و اگر پدربزرگ پدری باشد دو سوم.مابقی اموال هم به خواهر می رسد.

هرگاه متوفی اولاد یا اولاد اولاد داشته باشد : در اینصورت ابوین میت از بردن بیش از یک ثلث (دو سوم) محروم می شوند مگر در صورتی که پدر و مادر متوفی هر دو موجود باشند با یک دختر که فرض پدر و مادر ثلث (یک سوم) ترکه خواهد بود و فرض دختر نصف خواهد بود و چون در صورت تقسم ترکه چیزی اضافه خواهد ماند مابقی بینشان به نسبت فرضشان تقسیم می شود مگر اینکه مادر حاجب ( که خواهر و برادر متوفی هستند، لا اقل دو برادر یا یک برادر با دو خواهر یا چهار خواهر که از ارث محروم نباشند مگر به سبب قتل و ابوینی (پدر و مادری) یا ابی (پدری)  تنها باشند و پدر آنها زنده بشد ) داشته باشد که در این صورت مادر از مابقی چیزی ارث نمی برد.

با سلام. آیا فرزند خوانده در ارث، حکم فرزند خونی را دارد یا نه؟ اگر وصیت نامه از متوفی موجود نباشد و متوفی دارای همسر و خواهر و برادر باشد آیا به فرزند خوانده متوفی ارث می رسد؟

آنچه که در قالب ارث به پدربزرگ ومادربزرگ رسیده است (یعنی یک سوم اموال پدر شما) در حال حاضر سهم عموهای شماست.این اجتناب ناپذیر است و راهی برای فرار از آن نیست.

در صورتیکه چند نفر از وراث بدون رضایت دیگران قبلا این اموال را بین خود تقسیم نموده باشند شما میتوانید سهم خود را از انها مطالبه کنید اینکار مستلزم شکایت و طرح دعوا در دادگاه حقوقی یا شورای حل اختلاف است.

این وصیت نامه از نظر محتوایی درست است و اگر تنفیذ هم شده باید اعمال می شده است اما اگر قاضی به هر دلیلی آن را معتبر ندانسته قسمت اجرای احکام دادگستری نمیتوانند راساً در خصوص اعمال آن اقدام نماید.

معامله برادر شما اگر به اندازه سهم خودش باشد درست است و امکان فسخ معامله از جانب شما نیست ولی میتوانید دادخواست خلع ید مشاعی بدهید چرا که مطابق قوانین فروش واجاره مال مشاع صحیح است ولی تحویل و تسلیم آن منوط به رضایت شرکاست.

مادربزرگ و دایی و خاله ها زنده هستند.اما مادرم فوت کردند... آیا اکنون از اموال پدربزرگم به من چیزی خواهد رسید؟

این دو تا برادر میگن چون ما چند سال کاشتیم و رسیدیم به کسی نمیدهیم ،آیا همچین قانونی هست زمین پدری چندساله استفاده و نفع کردن میتونن بردارن ،واینکه ما میتوانیم بگوییم اجاره باید میدادید ،ممنون میشم جواب بدید

.ومادرم درخواست کرده از همه این اموال سهم خود را میخواهد ایا امکان دارد طبقه گفته مادرم دادگاه رای صادر کند و سهم خود را بگیرد؟و اگر دایی هایم راضی more info نباشند که مادرم ارث بگیرد ایامیتوانند مانع شوند.؟ (چهار پسر و چهار دختر و مادربزرگم کسانی هستند که ارث باید بین انها تقسیم شود).ممنون میشم پاسخ دهید.

شاید راه حل درست برای شما تجدیدنظر خواهی و تاثیرگذاری بر تصمیم دادگاه در آن مرحله و یا طرح دعوای مستقل و مجزا باشد.

زوجه درصورت فرزند دار بودن زوج ثمن (یک هشتم ) از عین اموال منقول و  ثمن (یک هشتم) از قیمت اموال غیرمنقول اعم از عرصه و اعیان ارث می برد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *